Stimați cetățeni

Conform Hotărârii nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice, proprietari a spațiilor conectate la un sistem individual adecvat de epurare au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Comunei Tărlungeni în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate.

Obligația înregistrării revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite înainte de intrarea în vigoare a HG714/2022. Nerespectarea de către persoanele fizice și juridice a dispozițiilor art. 11 alin. (1) și (2) și art. 15 alin. (2) din HG714/2022, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Înscrierea în registru se face fie prin completarea formularului de mai jos, fie prin prezentarea la Secretariatul Primăriei Comunei Tărlungeni unde veți primi sprijin pentru a completa înscrierea în Registru.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

 • În cazul persoanelor fizice se va completa CNP-ul, iar în cazul persoanelor juridice se va completa CUI-ul entității juridice.
 • Strada, numărul, detaliile imobilului (bloc, etaj, apartament), oraș, județ
 • Acest câmp se completează doar în cazul PERSOANELOR JURIDICE!
 • Acest câmp se completează doar în cazul PERSOANELOR JURIDICE!
  Acest câmp se completează doar în cazul PERSOANELOR JURIDICE!
 • Acest câmp se completează doar în cazul PERSOANELOR JURIDICE!
  Bifați toate opțiunile care se aplică
  Bifați toate opțiunile care se aplică.
 • Vă rugăm să elaborați un răspuns detaliat.
 • Vă rugăm elaborați un răspuns detaliat.
 • Vă rugăm să ne oferiți rezultatele ultimelor analize efectuate.
 • Acest câmp se completează doar în cazul PERSOANELOR JURIDICE! Contract nr..... din data......
  Prin completarea și transmiterea acestui formular sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul înscrierii în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Comunei Tărlungeni. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecţia în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi a normelor referitoare la libera circulaţie a acestui tip de date cu caracter personal.
Close Search Window